bg_image

Brak/partnerstvo: ljubav, strast i bliskost – snimka edukacije

Ova edukacija će Vas kroz predavanje i radionicu inspirirati da drugačije vidite svoje odnose i naučiti korisnu tehniku za izazovne situacije. Poslušajte zanimljivo predavanje koje će vam odgovoriti na brojna pitanja s kojima se u ljubavnom/partnerskom odnosu susrećete i pružiti pogled na partnerski odnos kroz inspirativnu i učinkovitu Imago terapiju odnosa i druge dokazane spoznaje.

25.00 (188.36 kn)

Opširnije:

Bez obzira koliko ste već dugo ili kratko u partnerskom odnosu (u braku ili ne), ili ste solo, na ovom predavanju ćete imati prilike saznati vrijedne informacije o tome:
 • što ne činiti i što činiti da gradimo kvalitetne i radošću ispunjene partnerske odnose.
 • Kako se zaljubljujemo i što je beskrajno romantično u razlozima kako naš nesvjesni um bira baš tu osobu koja će nas privući?
 • Što se događa zatim i zbog čega nailazimo na probleme, može li se i kako riješiti probleme?
 • Što to najviše razara svaki odnos?
 • Što omogućava strast i kako uživati i osjećati strast i u vrlo dugim vezama?
 • Što možemo činiti da gradimo odnos u bliskost kakvu priželjkujemo?
 • Kroz vođenu vježbu, naučiti ćete tehniku koja omogućava spriječavanje konflikata, pomaže vam kada ste uzrujani, omogućava da otpustite napetost, blokadu i iznerviranost i nježno vas podržava da se opustite. Ova jednostavna i lagana tehnika te kratka u provedbi, omogućava da u svakodnevnim životnim situacijama, kroz djelovanje na parasimpatički živčani sustav, možete utjecati na svoje reakcije i emocionalno se samoregulirati. Tehnika je primjenjiva za partnerski odnos, za odnos roditelj-dijete, a također i za odnose na poslu i druge emocionalno izazovne i stresne situacije.
 • Razjasniti ćemo kako postići da smo par koji živi sretno, ispunjeno i radosno, živi život u potpunoj punini i sretno stari zajedno.
To su neka od pitanja na koja nam odgovor daje predavanje Brak/partnerstvo – ljubav, bliskost i strast.
0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu