UPOZNAJTE ME

Ono što smo prošli, kao i ono što se događa može biti jako teško, a otkriti ćemo da je sitnica u odnosu na ljepotu unutar nas.

Gordana Galetić

Gordana Galetić profesionalno

Moje ime je Gordana Galetić. Po zanimanju sam osobna psihoterapeutkinja tj. multimodal psihoterapeutkinja s europskim certifikatom. Počašćena sam da kao terapeutkinja mogu zajedno s Vama koračati životnim putem i podržati Vas da riješite izazove ili stvorite život kakav želite.

Multimodal psihoterapeutkinja znači da u radu mogu primjenjivati više modaliteta, sukladno svom psihoterapijskom obrazovanju. Ponajviše sam se educirala iz integrativne geštalt terapije i transkacijske analize, ali sam prošla i brojna usavršavanja iz drugih terapijskih pravaca. Educirala sam se iz tjelesno orijentiranih pravaca, terapija plesom i pokretom, art terapije, psihodrame, verbalnih terapija, terapije smijehom odnosno yoge smijeha, realitetne terapije, a izbor terapijskih metoda i tehnika ovisi o potrebama i interesima klijenta.
Uz individualnu ili osobnu psihoterapiju, subspecijalizirala sam rad s parovima. Rad na ljubavnim vezama i bračnim odnosima pokazao se vrlo djelotvornim i važnim. Vodim Vas i do unapređenja odnosa između prijatelja, roditelja i djece te poslovnih odnosa. Certificirana sam terapeutkinja Imago terapije odnosa.

U radu s parovima primjenjujem različite metode i stručne tehnike, ovisno o vašim potrebama i osobitosti vaše priče, a ponajviše koristim Imago terapiju odnosa.
Osim kao bračna savjetnica, odnosno psihoterapeutkinja za parove i bračna terapeutkinja, vodim Vas i u procesu rješavanja i unaprijeđivanja različitih drugih odnosa.
Uz ljubavne partnerske odnose, to mogu biti odnosi između odrasle djece i roditelja, odnosi između prijatelja, odnosi između zaposlenika na poslu i slično. Certificirana sam terapeutkinja Imago terapije odnosa.
Više možete pročitati na stranici Partnerska psihoterapija.

Provodim socio-pedagoški rad s djecom, a završila sam i edukaciju Terapija igrom: vještine i intervencije u radu s djecom.
U radu s djecom volim unositi i različite kreativne načine izražavanja i materijale poput gline, šljokica, igračaka, pijeska kako bi način osobnog razvoja bio što bliži dječjoj prirodi. Na taj način djeca kroz ciljano vođeni proces koji izgleda kao igra, mogu doživjeti važne i velike razvojne poticaje, podršku i promjene.
Gordana Galetic

Savjetnica za roditelje sam, a preko 20 godina se angažiram kao edukatorica za roditelje i pružam podršku mamama i tatama za sretno i lakše roditeljstvo.
Pozivana sam na konferencije i skupove. Educiram stručnjake koji rade s djecom i s odraslima za usvajanje novih i kvalitetnih metoda rada.
Klikom na riječ roditelje i na riječ stručnjake možete pročitati koje edukacije trenutno nudim.

Poduzetnica u krvi, sa svojim poduzetničkim inicijativama započela sam još prije 20 godina. Uspješno sam pomagala različitim ljudima u razvoju ili unapređenju poslovanja. Stoga djelim svoje iskustvo i znanje kroz konzultacije i edukacije za poduzetnice i poduzetnike.
Često mi se poslovni ljudi obraćaju s temama granica u poslovanju, ovladavanje tremom i uspješan javni nastup, odnosi na poslu, vođenje sastanaka, u potrazi za novim idejama u poslovanju, razvoj biznisa, stres te druge teme.
Neki smatraju da je jedna od većih zanimljivosti u mojoj karijeri da sam, kao nepolitička i vrlo mlada članica Vijeća za djecu Vlade Republike Hrvatske, napisala koncept Obiteljskih centara koji danas djeluju širom Hrvatske, a s idejom da postoje besplatne usluge savjetovanja i edukacije za sve one kojima je to potrebno. Priredila sam ga kao dio poglavlja za koje sam bila zadužena „Uloga obitelji u podizanju i odgoju djece„ u Vladinom Nacionalnom planu aktivnosti za prava i interese djece 2006. – 2012. Vlada je usvojila prijedlog i danas postoje Obiteljski centri širom Hrvatske i pružaju besplatne usluge.
Gordana Galetić

Na kraju prvog dolaska na savjetovanje, terapiju ili konzultacije kod mene, moći ćete procijeniti da li Vam odgovara moj način rada, a ja utvrđujem da li mogu odgovoriti na Vaše potrebe – da li sam odgovarajući stručnjak za Vas.
U nekim slučajevima za to treba više vremena i seansi, ali većinom zajedno odlučimo na kraju 1.seanse.

Autentičnost mi je dragocjena. Na ovim stranicama ćete vidjeti stvarne ljude koji su u nekom trenutku koristili moju uslugu ili program. Naravno, dali su suglasnost za objavu fotografija, izjava i snimki. Dio fotografija preuzet je sa Pixabay i Unsplash.

Certifikate o edukacijama koje sam završila, odnosno dio certifikata koje sam izdvojila, možete vidjeti klikom ovdje.

Majka sam i supruga i zahvalna sam za svaki trenutak s obitelji. Volim čitati, opuštati se u prirodi i Božićne filmove.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu