ČAROBAN VIKEND ZA DVOJE

Retreat za parove

10.-12.svibanj 2024.

U sretnoj si vezi, ali nedostaje vam vremena za vas dvoje? Ili imate dovoljno vremena, a želite nešto drugačije? Volite se, a kao da vam nedostaje bliskosti, onaj osjećaj stvarno me vidi i čuje, povezanost. A možda ste ušli u kolotečinu svakodnevnice.
Zapetljate se u komunikaciji, nekad oko bezveznih stvari.
Ili u vašem odnosu sve štima, a jednostavno volite retreate, opuštanje i osobni razvoj te druženja sa otvorenim, ugodnim ljudima.
Ako je za Tebe točna najmanje jedna od navedenih gornjih tvrdnji ili od dolje opisanih ciljeva te ako zadovoljavate niže navedene uvjete, onda je ovaj retreat pravo mjesto za vas!

Retreat „Čaroban vikend u dvoje“ donosi insprirativno vrijeme samo za vas i sadržaje koji rasplamsavaju ljubav, grade (još) bolju komunikaciju, bude strast te njeguju vaš partnerski odnos!

U prekrasnoj vikend kućici za parove u malim grupama (maksimalno 8 parova) naučit ćete nove vještine za produbljivanje intimnosti, kvalitetniju komunikaciju i uživanje u svemu dobrome u vašem odnosu.

Ljubav može biti izvor nevjerojatnog zadovoljstva, ali i velike boli; znam to iz osobnog iskustva.
Osmislila sam radionice za parove koje su integrirale znanstvena otkrića s tehnikama komunikacije i vježbama u paru. 
Podijelit ću s vama provjerene načine da ojačate svoju ljubav, produbite međusobno razumijevanje i začinite svoju intimu.
Ovo malo grupno utočište osmišljeno je kako bi vas naučilo vještinama temeljenim na istraživanjima da biste (još više) poboljšali i ojačali svoju romantičnu vezu, bez obzira jeste li zajedno mjesecima ili desetljećima!

Retreat „Čaroban vikend u dvoje“ temelji se na 7 navika najsretnijih parova.

Čaroban vikend u dvoje vodi vas prema slijedećim ciljevima:

 • Vidjeti partnera i biti viđena, čuti i biti čujen, osjetiti da me osjetiš, biti potpuno prisutna sa mnom, držati prostor za nju i biti podržan.
 • Iskusite nježan i radostan osobni i zajednički razvoj, potičući jaču, otporniju vezu – vaš odnos.
 • Unaprijedite komunikacijske vještine, naučite autentično izražavati potrebe i načine poticanja skladnog zajedništva koje pruža podršku
 • Krenite na zajedničko putovanje duhovnog rasta, stvarajući temelje za partnerstvo koje se razvija na fizičkom, psihološkom i duhovnom planu.
 • Dopustite očaravajućem okruženju prirode Gorskog kotara da posluži kao prirodni katalizator za otpuštanje stresa, osobno opuštanje i obnovu veze.
 • Ponovno otkrijte duboku povezanost, inicirajte rasplamsavanje strasti i potaknite ljubavni odnos koji nadilazi površinu.
 • Stvarajte dragocjene uspomene zajedno, gradeći rezervoar lijepih zajedničkih iskustava te daljnji rast ljubavi u vašoj vezi.

Istraživanja o vezama kažu da samo 2 od 10 parova ostaju zaljubljeni.
Želite li znati njihovu tajnu?

Što je retreat


Riječ retreat znači povlačenje/odmak. Retreat je višednevni program koji kombinira odmor, ulaganje u zajedničku temu osobnog razvoja (u slučaju ovog retreata: njegovanje sebe i partnerskog odnosa kroz ciljani a nježan osobni i zajednički razvoj) i druženje u lijepom i podržavajućem okruženju.
Retreat znači i mogućnost da provedemo vrijeme uz nove i zanimljive ljude, finu hranu i inspirativne radionice te posljedično nerijetko dovodi do stvaranja novih, ispunjavajućih prijateljskih veza.
Program retreata za parove „Čaroban vikend u dvoje“ oživljava u vašem odnosu 7 navika najsretnijih parova.

Ono što ovaj Retreat čini posebnim

„Čaroban vikend u dvoje“ nije samo retreat/povlačenje i odmak od svakodnevnice. Ovaj retreat  je transformativno nježno putovanje dubokog i svjesnog povezivanja.

Naše putovanje podržano je čarobnim prostorom smještenim u prirodnom okolišu. Kuća na rubu šume uređena je s toplinom ljubavi i pruža savršen prostor za opuštanje, obnavljanje i ponovno zaljubljivanje. U trenutcima slobodnog vremena se možete zaputiti u saunu (za dvoje) ili hot tub s pogledom na prirodu, napraviti vlastiti mali piknik na travi ili prošetati šumom i istražiti ljepote Gorskog kotara.

Program Vikend retreata za parove

 • Da bi se osiguralo kvalitetno vrijeme za vas, kombinira se slobodno vrijeme i radionice u pozitivnoj i poticajnoj energiji grupe.
 • Iako radimo u grupi, osigurana Vam je privatnost jer sve vježbe, koje se odnose na vas kao par, rade se samo između vas dvoje.
 • Oslanjajući se na mudrost i učinkovitost principa Imago terapije odnosa, spoznaja o funkcioniranju zaljubljenosti i ljubavi, tjelesno orijetiranih tehnika, LJUP i integrativnih geštalt tehnika te alata holističkog pristupa koji čovjeka promatra kao cjelovito biće – emocionalno,kognitivno, tjelesno i duhovno;
  namjera nam je da magija kuće uz šumu i naše utočište stvore transformaciju komunikacije i novu razinu ljubavi u vašem odnosu.

1. dan, petak 10. svibnja 2024.

12:00 - 17:00
Check in. Dolazak u kuću moguć je već u 12 sati.

Slobodno vrijeme za opuštanje, šetnju po prirodi, korištenje saune, odmor

17:00 – 17:15
Piće dobrodošlice
17:15* – 20:00
Radionica: vođeno upoznavanje polaznika i radionica1
20.15 - 21:00
Večera
21:00
Druženje, slobodno vrijeme, odmor

*U slučaju nužne potrebe, početak radionice prvi dan se može eventualno pomjeriti na 18 sati, ukoliko to bude neophodno poradi radnog vremena polaznika.

2. dan, subota 11. svibnja 2024.

9:00 – 9:45
Doručak
10:00 – 13:00
Radionica 2
13:15 – 14:00
Ručak
14:00 – 19:00
Slobodno vrijeme
Istraživanje Gorskog kotara, druženje, saunu, Hot tub, odmor (večera u vlastitom aranžmanu)
19:00 – 20:30
Date night
Druženje, ples, igre (ovisno o Vašim željama i dogovoru, možemo imati zajedničku večer ili ćete preskočiti ovaj dio i provesti večer samostalno)
20:30
Slobodno vrijeme, odmor

3. dan, nedjelja 12. svibnja 2024.

9:00 – 9:45
Doručak
10:00 – 13:00
Radionica 3
12:15 – 13:15
Rastanak
13:15 – 15:00
Odlazak

Moguć kasni ostanak do 15 sati.

Lokacija održavanja Čarobnog vikenda u dvoje:

 • Gorski kotar, blizu Mrkoplja
 • Točna lokacija biti će poslana nakon rezervacije mjesta.

Za koga je ovaj Vikend retreat:

Za koga nije ovaj retreat:

Cijena:

 • Uključuje:
  dva noćenja u sobi s vlastitom kupaonicom, večeru u petak, doručak i ručak u subotu te doručak u nedjelju (dva polupansiona), piće dobrodošlice, radionice i druženja vođena s ciljem uživanja u opuštanju i povezivanju te stvaranju još veće bliskosti i uživanja u ljubavi.
 • Iznos:
  a) niža cijena za moje ranije polaznike i za BYOB grupu:
  325,00€ po osobi (650,00€ za par) za rane rezervacije mjesta do 5.4.
  b) early bird cijena za nove polaznike:
  365,00€ po osobi za rane rezervacije mjesta do 5.4. (730,00€ za par), a nakon tog datuma cijena je
  395,00€ eura po osobi (790,00€ ukupno za oboje)
 • Rezervacija mjesta je važeća uplatom nepovratne akontacije.
 • Plaćanje je moguće u 2 dijela: nepovratna akontacija u iznosu 100,00€ po osobi (200,00€ za par) i ostatak iznosa do 22. travnja. Da bi se ostvarile gore navedene niže cijene potrebno je uplatiti akontaciju do 5.travnja.

U cijenu nije uključen prijevoz, nespomenuti obroci i piće te ostali gore nenavedeni troškovi.

Voditeljica:

Program je autorski osmislila i vodi ga Gordana Galetić, magistra socijalne pedagogije, multimodalna psihoterapeutkinja/europski certifikat, certificirana psihoterapeutkinja iz Imago terapije odnosa/međunarodni certifikat. Autorica je programa Ljubav u pokretu koji je prihvaćen od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja. Stručno je osmislila i niz drugih prepoznatih i uspješnih programa. Pozivana je na kongrese, a gostovala je u brojnim TV i radio emisijama, novinama i časopisima. Gordana kaže:
“Volim reći za sebe da sam žena, majka i supruga te stručnjakinja, a sve više učim da budem kraljica! Strastveno sam predana učenju i osobnom razvoju. To je za mene naša životna svrha, uz uživanje. Tako, nakon preko 25 godina rada u struci i kontinuirane doedukacije, i dalje uživam u stručnim usavršavanjima uz inozemne i domaće stručnjake u području partnerskih odnosa, roditeljstva te iz polja osobnog i profesionalnog razvoja.
Veseli me čuti da moji klijenti i polaznici radionica vole što sam pristupačna, opuštena i dajem primjere iz svog života, a mnogima se sviđa što sam u svoj rad unjela i razne tehnike koje donose zabavu i smijeh.”

 

Gordana Galetić
Iskustva i recenzije brojnih polaznika mojih radionica, terapija i drugih programa možete pogledati na linkovima
Dobrodošli na Čaroban vikend u dvoje!