Razvojno poticanje igre za djecu od 2 mjeseca do 3/4 godine – snimljeni webinar

Snimka webinara uključuje:

✓ Predavanje i radionice webinara Razvojno poticajne igre

✓ Obuhvaća mnoštvo zabavnih igara, vježbi i tehnika rada koje ciljano podržavaju djetetov sretan i zdrav razvoj

✓ Namijenjene su primarno maloj djeci ili kako to kažemo jasličkom uzrastu (djeca do 3 godine) ali se neke razvono poticajne igre mogu koristiti i za stariju djecu predškolskog uzrasta.

Ove igre se mogu povoditi i s roditeljem kod kuće, ili na različitim radionicama za djecu – nije nužno da dijete ide u vrtić.

52.96 (399.03 kn)

Opširnije:

Snimka webinara uključuje:

✓ Predavanje i radionice webinara Razvojno poticajne igre

✓ Obuhvaća mnoštvo zabavnih igara, vježbi i tehnika rada koje ciljano podržavaju djetetov sretan i zdrav razvoj

✓ Namijenjene su primarno maloj djeci ili kako to kažemo jasličkom uzrastu (djeca do 3 godine) ali se neke razvono poticajne igre mogu koristiti i za stariju djecu predškolskog uzrasta. Ove igre se mogu povoditi i s roditeljem kod kuće, ili na različitim radionicama za djecu - nije nužno da dijete ide u vrtić.

Ovaj video seminar, odnosno snimka webinara, je predviđena primarno za roditelje i odgojitelje/druge stručnjake s manje radnog iskustva, a mogu ju koristiti i svi koji rade s djecom uzrasta od 2 mjeseca do najmanje 3 godine.

Naglasak ove snimke radionice su igre za poticanje senzorne integracije važne za razvoj svakog djeteta te lakšeg i ljepšeg dana u jasličkoj skupini i kod kuće, uz istovremeno podržavanje i poticanje kognitivnog, motoričkog i emocionalnog razvoja djeteta kroz igru. Senzorne bočice, čudesne loptice, iznenađenja i veselja… sve je to put do dječje radosti, ali i senzorne integracije važne za razvoj svakog djeteta te lakšeg i ljepšeg dana u jasličkoj skupini i kod kuće, uz istovremeno podržavanje i poticanje kognitivnog, motoričkog i emocionalnog razvoja djeteta kroz igru.

Snimka Vas aktivno vodi kroz sve segmente gotovo kao i da ste na samom online seminaru uživo. Kako bi osigurali buduću laku primjenjivost na ovoj radionici naučenih igara, koristimo većinom materijale koji ne zahtjevaju velika ulaganja, a neki su i besplatni! 

Edukatorica:

Gordana Galetić, mag.soc.paed. i psihoterapeutkinja koja je pozivana edukatorica od strane vrtića i škola te pozivana stručnjakinja na državne stručne skupove organiziranim od strane Agencije za odgoj i obrazovanje.

Autorica je nekoliko programa za djecu ovog uzrasta i već 20 godina je edukatorica za roditelje i stručnjake koji rade s djecom.

Dostupnost snimke: 3 mjeseca.

 Materijali uz snimku:

  • Tekstualni sažetak snimke
  • Preporučena literature.
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu