Kako poticati samopoštovanje i samopouzdanje kod djece

Kroz online predavanje s radionicom naučite kako poticati osjećaj samopoštovanja i samopouzdanja djece kako bi odrasla u zrele i odgovorne osobe.

Online predavanje s radionicom “Kako poticati samopoštovanje i samopouzdanje kod djece” kreirano je s ciljem da se osvijesti važnost samopoštovanja i samopouzdanja kod djece te važnost stvaranja pozitivne slike o sebi i nauči kako ih poticati.

Na unaprijed snimljenom webinaru ćete imati priliku naučiti:
 
 • kako izbjeći ovisnost djeteta o drugima, spremnost na pokoravanje drugoj djeci i osjećaj manje vrijednosti,
 • kako određenim riječima jačati samopoštovanje kod djeteta,
 • jednostavne, VRLO KONKRETNE i odmah primjenjive vježbe samopouzdanja i samopoštovanja kojima svojoj djeci osiguravamo jednu od najbitnijih podloga za mnogobrojne aspekte njihovog života i gradimo čvrste temelje za njihovu budućnost
Djeca i mladi visokog samopoštovanja:
 
 • lakše pronalaze nove prijatelje
 • lakše se snalaze u stresnim i izazovnim situacijama
 • lakše i uspješnije reguliraju emocije
 • spremno iskušavaju nove i nepoznate stvari
 • prihvaćaju odgovornost te lakše podnose kritiku i neuspjeh
 • imaju veću vjerojatnost biti uspješniji u životu
 
S druge strane, djeca i mladi niskog samopoštovanja:
 
 • lošije odgovaraju na stres u vrtiću i školi
 • mogu biti pretjerano stidljiva i bojati se novih situacija i izazova
 • postižu manje od svojih mogućnosti
 • imaju veći rizik od razvoja anksioznosti i drugih strahova
 • sklonija su samoozljeđivanju i depresiji
I ne zaboravimo – kada se povezujemo s djecom poštujući ono tko su ona u svakom trenutku, učimo ih da stvore pozitivnu sliku o sebi. Ako mi kao odrasle osobe imamo poteškoća prihvatiti se kakvi jesmo i imamo negativan stav prema sebi, zamislite koliko je onda to tek teško njima. Stoga, prvi korak je vlastiti razvoj.

Trajanje i kako pristupiti predavanju „Kako poticati samopoštovanje i samopouzdanje kod djece“:

Predavanje s radionicom dostupno je kao snimka webinara u trajanju od 3 sata, a možete ju kupiti po cijeni od 47,65 eur  (359,00 kn). Nakon vidljive uplate, primate pristupne podatke za zaštićenu snimku online radionice. Snimka je dostupna samo vama na period od 3 mjeseca. Snimku nije dozvoljeno podijeliti ni pokazivati osobama koje nisu edukaciju kupile putem nas te se u protivnom podliježe sukladnim posljedicama.

Kome je namijenjena radionica:

Online predavanje s radionicom namijenjeno je svakom roditelju, odgojitelju, učitelju, bakama i djedovima, psiholozima, pedagozima, tetkama, ujacima… SVIMA koji žele naučiti kako pomoći djeci da izgrade samopoštovanje i pozitivnu sliku o sebi!

Povezane radionice:

Navedeno predavanje s radionicom o jačanju samopouzdanja i samopoštovanja djece je jedan od modula online edukacije za roditelje i stručnjake u radu s djecom. Cijeli edukacijski program „Kako odgojiti sretno i uspješno dijete?“ koji se sastoji se od 3 glavna modula možete kupiti u cijelosti ili svaki modul pojedinačno.  Svaki od 3 modula je zaokružena cjelina za sebe, no zajedno daju ključne preduvjete za dobar odnos s djecom i za razvoj sretnog i uspješnog djeteta.

Kupnjom cjelokupne edukacije ostvarujete poseban popust.

Materijali uz snimku webinara:
 • Workbook/radna bilježnica za proradu pojedinih vježbi
 • Tekstualni sažetak.
Cijena:
 • unaprijed snimljenog webinara o samopoštovanju: 47,65 eur  (359,00 kn)
 • edukacijskog programa „Kako odgojiti sretno i uspješno dijete?“ gdje je ovaj webinar Disciplina jedan od 3 modula: 119,32 €  (899,00 kn) po osobi iznosi uplata cijele edukacije i uključuje snimke sva 3 webinara, skoro 9 sati materijala. 

Edukatorica:

Gordana Galetić, mag.soc.paed. i multimodal psihoterapeutkinja, savjetnica je za roditelje i stručnjake i certificirana psihoterapeutkinja iz Imago terapije odnosa.  Pozivana je edukatorica od strane brojnih vrtića i škola te pozivana predavačica na državne stručne skupove organizirane od strane Agencije za odgoj i obrazovanje,  Ministarstva znanosti i obrazovanja te privatnih organizatora.
Predano djeluje na unapređenju odnosa između odraslih i djece, između bračnih partnera te drugih odnosa. Autorica je više, u zemlji i inozemstvu priznatih, programa za djecu i vrtićkog i školskog uzrasta, a već više od 20 godina je edukatorica za roditelje i stručnjake koji rade s djecom.

Pristup i način rada dijelom možete upoznati kroz besplatne edukacije i objave na:

Gordana Galetić
Što klijenti kažu o mom radu
Kupnjom cjelokupne edukacije ostvarujete poseban popust.