Emocije i umijeće komunikacije u izazovnim situacijama

Kako prepoznati emocije i na koji način komunicirati u izazovnim situacijama

Online radionica “Emocije i umijeće komunikacije u izazovnim situacijama” usmjerena je na razvoj kvalitetne međusobne komunikacije i razumijevanja kako kroz odnos roditelj-dijete tako i kroz partnerski odnos.

Uspješna komunikacija ključ je međusobnog razumijevanja, gradnje povjerenja i poštovanja. Iako se komunikacija čini jednostavna, često dolazi do nerazumijevanja i “šumova” u komunikaciji što dovodi do konflikata i frustracija u svim aspektima života. Emocije su putokazi krož život i na ovoj radionici ćete naučiti prepoznati kako vam ugodne i neugodne emocije mogu pomoći živjeti (još) sretniji život. Uvježbavamo i što činiti sa emocijama u interpersonalnoj komunikaciji i tijekom sukoba.


Kroz predavanje vam dajemo konkretne i praktične tehnike kako bi učinkovito i uspješno komunicirali i povezali se s djecom, obitelji, prijateljima, poslovnim kolegama…

Na radionici prolazimo:

 • kroz načine i tehnike savladavanja emocionalno-izazovnih situacija u svakodnevnoj obiteljskoj i poslovnoj komunikaciji
 • kroz oblike razgovora u emocionalno izazovnoj situaciji koji su bitni za sve vrste međuljudskih odnosa, a doprinosi učinkovitoj i ugodnoj komunikaciji
 • kroz vježbe komunikacijskih tehnika koja je dio “safe conversation” metode, a kojom osobi pokazujemo da je doista viđena i prihvaćena te omogućavamo
 • spriječavanje i rješavanje konflikata
  učimo njegovati ugodne, tzv.pozitivne emocije
 • kako uspješnom komunikacijom živjeti sretniji i ispunjeniji život

Kome je namijenjena radionica „Emocije i umijeće komunikacije u izazovnim situacijama“?

 

Radionica je namijenjena roditeljima, članovima obitelji, bračnim parovima, stručnjacima koji rade s djecom i s odraslima, a i svim ostalim osobama koje žele naučiti kvalitetno komunicirati osobito u potencijalno izazovnim i konfliktnim situacijama.
Tehnike online radionice primjenjive i namijenjene su komunikaciji sa svim dobnim skupinama – od najmlađe dobi djece, pa sve do adolescenata i odrasle životne dobi. Također radionica se odnosi i na komunikaciju u partnerskim/ljubavnim i prijateljskim odnosima.

dva lava u sumraku pokazuju međusobno poštovanje i umijeće komunikacije

Povezane radionice:
Navedeno predavanje s radionicom o emocijama i na koji način komunicirati u izazovnim situacijama je jedan od modula online edukacije za roditelje i stručnjake u radu s djecom. Cijeli edukacijski program Kako odgojiti sretno i uspješno dijete?” koji se sastoji se od 3 glavna modula možete kupiti u cijelosti ili svaki modul pojedinačno.  Svaki od 3 modula je zaokružena cjelina za sebe, no zajedno daju ključne preduvjete za dobar odnos s djecom i za razvoj sretnog i uspješnog djeteta.

 

Kupnjom cjelokupne edukacije ostvarujete poseban popust.

Materijali uz snimku webinara:

 • Workbook/radna bilježnica za proradu pojedinih vježbi
 • Tekstualni sažetak webinara
 • Edukativni tekstovi: Što činiti kada dijete ima tantrum 1. i 2.dio

Bonus, besplatni materijali:

 • Linkovi na problemske i terapeutske audio priče i knjige za djecu za različite životne i problemske situacije: preko 70 audio priča 
 • Problemske slikovnice: preporučena literatura i popis problemskih i drugih slikovnica za brojne osjećaje i izazovne teme u djetetovom odrastanju: tuga, bijes, razočaranje, ljubomora, osjećaj odbačenosti, strah, noćne more, strah od mraka, strah od odlaska zubaru, privikavanje na tutu, opraštanje, mucanje, prijateljstvo, ophođenje s neznancima, svađa, odlazak u bolnicu, bolest, različitosti itd.Cijena:

 • unaprijed snimljenog webinara o emocijama i komunikaciji: 52,96 eur  (399,00 kn)
 • cijelog edukacijskog programa „Kako odgojiti sretno i uspješno dijete?” gdje je ovaj webinar Emocije i učinkovita komunikacija jedan od 3 modula edukacije: 119,32 €  (899,00 kn) po osobi.
  Edukacija uključuje snimke sva 3 webinara/modula (Samopouzdanje i samopoštovanje, Disciplina koju dijete voli jer ne boli, Emocije i učinkovita komunikacija); skoro 9 sati edukativnih snimki. 

Edukatorica:

Gordana Galetić, mag.soc.paed. i multimodal psihoterapeutkinja, savjetnica je za roditelje i stručnjake i certificirana psihoterapeutkinja iz Imago terapije odnosa.  Pozivana je edukatorica od strane brojnih vrtića i škola te pozivana predavačica na državne stručne skupove organizirane od strane Agencije za odgoj i obrazovanje,  Ministarstva znanosti i obrazovanja te privatnih organizatora.
Predano djeluje na unapređenju odnosa između odraslih i djece, između bračnih partnera te drugih odnosa. Autorica je više, u zemlji i inozemstvu priznatih, programa za djecu i vrtićkog i školskog uzrasta, a već više od 20 godina je edukatorica za roditelje i stručnjake koji rade s djecom.

Pristup i način rada dijelom možete upoznati kroz besplatne edukacije i objave na:

Gordana Galetić
Što klijenti kažu o mom radu
Kupnjom cjelokupne edukacije ostvarujete poseban popust.