Disciplina koju dijete voli jer ne boli

Kako djetetu postaviti jasne granice bez grubosti?

Online radionica “Disciplina koju dijete voli jer ne boli” bavi se važnom temom – kako razviti samodisciplinu disciplinirati i postaviti granice koje su neophodne za zdrav razvoj djeteta, a pri tome graditi odnos pun razumijevanja i prihvaćanja. Postavljanje granica u odgoju je nužno kako bi djeca naučila samostalno i redovno izvršavati svoje kućne i školske obveze, išla na vrijeme spavati, bila zdrava, odnosila se s poštovanjem prema sebi, vama i drugima, imali dobre prijatelje i naučila kako se zauzeti za svoje stavove i mišljenje. Djeca i mladi se često nađu pred problemima koje ne znaju ili ne mogu sami riješiti. Na nama kao roditeljima je da im pomognemo valorizirati problem te ih pokušati uključiti u kompleksnost rješavanja istog.

Online radionica “Disciplina koju dijete voli jer ne boli” je za vas ako želite:

 • dobiti jasne upute i konkretne odgojne tehnike
 • otkriti  drugačije JA poruke koje su prilagođene razgovoru s djetetom
 • graditi kvalitetan i blizak odnos s djetetom i ne biti roditelj koji viče i kažnjava
 • želite više lakoće u odnosu s djetetom/djecom, a manje natezanja 
 • saznati koje metode koristiti kada dijete ne poštuje pravila ili odbija suradnju
 • naučiti koje su ključne nijanse u odgoju koje čine razliku
 • dijete naučiti uvažavanju vaših granica i zdravom postavljanju svojih granica, a pri tom graditi njegovo samopouzdanje i zdrav blizak međusobni odnos.

Kome je namijenjena radionica „Disciplina koju dijete voli jer ne boli”?

Online radionica namijenjena je svim roditeljima, bakama i djedovima te ostalim članovima obitelji i stručnjacima u radu s djecom: odgojiteljima, učiteljima, pedagozima, psiholozima, socijalnim pedagozima, logopedima, edukacijskim rehabilitatorima, socijalnim radnicima, trenerima i drugim stručnjacima i osobama koje rade s djecom.

Trajanje i kako pristupiti online radionici “Disciplina koju dijete voli jer ne boli”?:

Predavanje je dostupno kao snimka webinara u trajanju od 2,5 sata, a možete ju kupiti po cijeni od 39,15 eur (295,00 kn). Nakon vidljive uplate, primate pristupne podatke za zaštićenu snimku online radionice. Snimka je dostupna samo vama na period od 3 mjeseca. Snimku nije dozvoljeno podijeliti ni pokazivati osobama koje nisu edukaciju kupile putem nas te se u protivnom podliježe sukladnim posljedicama.

Povezane radionice:

 

Navedeni seminar o postavljanju jasnih granica u odgoju je jedan od modula online edukacije za roditelje i stručnjake u radu s djecom. Cijeli edukacijski program „Kako odgojiti sretno i uspješno dijete?“ koji se sastoji se od 3 glavna modula možete kupiti u cijelosti ili svaki modul pojedinačno. Svaki od 3 modula je zaokružena cjelina za sebe, a zajedno daju ključne preduvjete za dobar odnos s djecom i za komunikaciju koja omogućuje razvoj sretnog i uspješnog djeteta. Kupnjom cjelokupne edukacije ostvarujete poseban popust.

Materijali uz snimku webinara:
 • Workbook/radna bilježnica za proradu pojedinih vježbi
 • Tekstualni sažetak.
Cijena:
 • unaprijed snimljenog webinara o disciplini: 39,15 eur  (295,00 kn)
 • edukacijskog programa „Kako odgojiti sretno i uspješno dijete?“ gdje je ovaj webinar Disciplina jedan od 3 modula: 119,32 €  (899,00 kn) po osobi iznosi uplata cijele edukacije i uključuje snimke sva 3 webinara, skoro 9 sati materijala. 

Edukatorica:

Gordana Galetić, mag.soc.paed. i multimodal psihoterapeutkinja, savjetnica je za roditelje i stručnjake i certificirana psihoterapeutkinja iz Imago terapije odnosa.  Pozivana je edukatorica od strane brojnih vrtića i škola te pozivana predavačica na državne stručne skupove organizirane od strane Agencije za odgoj i obrazovanje,  Ministarstva znanosti i obrazovanja te privatnih organizatora.
Predano djeluje na unapređenju odnosa između odraslih i djece, između bračnih partnera te drugih odnosa. Autorica je više, u zemlji i inozemstvu priznatih, programa za djecu i vrtićkog i školskog uzrasta, a već više od 20 godina je edukatorica za roditelje i stručnjake koji rade s djecom.

Pristup i način rada dijelom možete upoznati kroz besplatne edukacije i objave na:

Gordana Galetić
Što klijenti kažu o mom radu
Kupnjom cjelokupne edukacije ostvarujete poseban popust.