BRAK/PARTNERSTVO:LJUBAV, STRAST I BLISKOST

Snimljena edukacija o partnerskim odnosima

Ova edukacija će Vas kroz predavanje i radionicu inspirirati da drugačije vidite svoje odnose i naučiti korisnu tehniku za izazovne situacije. Poslušajte zanimljivo predavanje koje će vam odgovoriti na brojna pitanja s kojima se u ljubavnom/partnerskom odnosu susrećete i pružiti pogled na partnerski odnos kroz inspirativnu i učinkovitu Imago terapiju odnosa i druge dokazane spoznaje.

Bez obzira koliko ste već dugo ili kratko u partnerskom odnosu (u braku ili ne), ili ste solo, na ovom predavanju ćete imati prilike saznati vrijedne informacije o tome:

 • što ne činiti i što činiti da gradimo kvalitetne i radošću ispunjene partnerske odnose.
 • Kako se zaljubljujemo i što je beskrajno romantično u razlozima kako naš nesvjesni um bira baš tu osobu koja će nas privući?
 • Što se događa zatim i zbog čega nailazimo na probleme, može li se i kako riješiti probleme?
 • Što to najviše razara svaki odnos?
 • Što omogućava strast i kako uživati i osjećati strast i u vrlo dugim vezama?
 • Što možemo činiti da gradimo odnos u bliskost kakvu priželjkujemo?
 • Kroz vođenu vježbu, naučiti ćete tehniku koja omogućava spriječavanje konflikata, pomaže vam kada ste uzrujani, omogućava da otpustite napetost, blokadu i iznerviranost i nježno vas podržava da se opustite. Ova jednostavna i lagana tehnika te kratka u provedbi, omogućava da u svakodnevnim životnim situacijama, kroz djelovanje na parasimpatički živčani sustav, možete utjecati na svoje reakcije i emocionalno se samoregulirati. Tehnika je primjenjiva za partnerski odnos, za odnos roditelj-dijete, a također i za odnose na poslu i druge emocionalno izazovne i stresne situacije.
 • Razjasniti ćemo kako postići da smo par koji živi sretno, ispunjeno i radosno, živi život u potpunoj punini i sretno stari zajedno.

To su neka od pitanja na koja nam odgovor daje predavanje Brak/partnerstvo – ljubav, bliskost i strast.

Za koga je ovo predavanje o partnerskim odnosima:

 • za sve koji žele bolje razumjeti partnerske odnose
 • jednako za one koji su u ljubavnoj vezi i/ili braku dugo i za one koji su u vezi tek kratko
 • i za one koji su solo i žele bolje razumjeti partnerske odnose ili biti spremniji za novi kvalitetan i ispunjavajući odnos.
 • Za svakog tko želi bolje razumjeti ljubavne veze.

Cijena: 

 • Kako bi se edukacija o partnerskim odnosima, vrijedne spoznaje, korisna tehnika i znanja omogućile što većem broju zainteresiranih, stavljena je za sada niža cijena iznosi 25,00€ za 3 mjeseca neograničenog pristupa edukaciji Ljubav, strast i bliskost.

Kako pogledati predavanje Ljubav, strast i bliskost

 • predavanje je unaprijed snimljeno
 • gledate ga u vrijeme koje vam odgovara: uključite snimku i sami si podesite glasnoću, pauzirate kada želite i gledate u udobnosti svog doma
 • edukaciju možete pogledati sami ili s partnerom/-icom
 • ova snimljena edukacija dostupna vam je 3 mjeseca od datuma kada je na račun sjela uplata
 • na e-mail ćete primiti podatke za ulaz na edukacijsku platformu gdje se gleda predavanje (podaci stignu automatskim e-mailom nakon što sjedne uplata na naš žiro račun).

Dok plaćate edukaciju, važno je da precizno upišete e-mail koji koristite i da pažljivo provjerite da li ste ga točno upisali. Ako vam ni za 7 dana ne dođu podaci za ulaz, molimo provjerite spam/neželjenu poštu i ostale sandučiće svoje e-pošte (forumi, promocije i sl.).

 

 • nije dozvoljeno gledati edukaciju grupno niti drugima omogućavati pristup te Vam se za navedeno odmah ukida pristup i snose zakonske posljedice. Edukaciju je slobodno i dozvoljeno gledati s partnerom/-icom.
 • Edukaciju kroz 3 mjeseca možete gledate koliko god puta želite.

Edukatorica

mag.paed.soc. Gordana Galetić, edukatorica za brak i roditeljstvo, bračna terapeutkinja – certificirana psihoterapeutkinja Imago terapije odnosa i multimodalna psihoterapeutkinja s europskim certifikatom. Radi u struci preko 25 godina, autorica je 3 knjige te stručna autorica programa Ljubav u pokretu koji je prihvaćen od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja i podržan od Ministarstva zdravlja. Stručno je osmislila i niz drugih u Hrvatskoj i inozemstvu prepoznatih i uspješnih programa. Pozivana je na kongrese, a gostovala je u brojnim TV i radio emisijama, novinama i časopisima.

Gordana je završila niz stručnih edukacija i specijalizacija te u svom Centru za osobni i profesionalni razvoj Sreća provodi radionice, partnersku terapiju i bračna savjetovanja te individualni osobni razvoj/psihoterapiju, ženske krugove i druge programe za osnaživanje žena, rad s djecom te edukacije iz roditeljstva i savjetovanje u odgoju.

Majka sam i supruga i dobro poznajem izazove i ljepote partnerskog odnosa. Upravo izazovi na koje smo moj partner i ja naišli te spoznaje koje su se u meni dogodile, potakli su me da se dodatno specijaliziram za partnersku i bračnu psihoterapeutkinju.
Kroz suprugov i moj svjesni rad na našem odnosu otvorilo se drugačije partnersko „putovanje“, sa puno puno manje konflikata i puno više razumijevanja, nježnosti i dublje povezanosti. Čarobno putovanje koje se 
otvorilo u našem radu na odnosu, potaklo me je da to podijelim i sa drugim parovima.
Želim ovako dati svoj doprinos da zajedno gradimo sretniji i strašću ispunjen život, zadovoljne ljude, sretne odnose i sretne obitelji.
 
Mirsada Mušinović
Mirsada Mušinović
Read More
Jako mi se svidjela edukatorica i način na koji jasno i konkretno sve objasni. Edukacija Brak/partnerstvo: ljubav, strast i bliskost mi je bila odlična! Posebno mi se svidjelo što Gordana priča kroz primjere te o svom iskustvu u braku. Osjeti se da prihvaća i voli sebe i svog muža i da svoj brak i dalje stalno nadograđuje. Iskrena je, inspirativna i puna znanja. Vidi se da voli to što radi!
Tea Kordiš
Tea Kordiš
Read More
Svaka pohvala za predavanje, preporuke svima da se pridruže!
Marina Malacko
Marina Malacko
Read More
Gordana je održala predavanje o partnerskim odnosima i bilo je zaista odlično! Vrlo jasno objašnjeno kako se odnos razvija i kako uopće dođe do toga da ćemo nekog izabrati kao svog partnera. I puno konkretnih i praktičnih savjeta i prijedloga kako razvijati svoj odnos da raste kroz godine i da oba partnera budu sretni i zadovoljni. Posebno mi se svidjela vježba koju smo zajednički napravili na kraju. Preporuka za rad s Gordanom, uvijek stvori siguran prostor, a izuzetno je topla i stručna.
Vesna G.
Read More
Edukacija je bila jako zanimljiva i korisna. Primjenjiva! Veselim se novim temama.
Matea Krupa
Matea Krupa
Read More
Svi ponuđeni seminari su vrlo korisni, a onaj na kojem sam sudjelovala je zorno prikazano svu problematiku i zaista preporučujem svakome da odsluša barem jedan seminar
Sanja i Tonko
Read More
Krenuli smo u rad na odnosu kada smo shvatili koliko je teško u nekim trenucima prebroditi životne situacije koje izgledaju neizlazne. Jako nam je Gordana u tome pomogla. Usmjerava nas u poboljšanju međusobne komunikacije. Toplo preporučamo svima.
Natalija Antunović Budimir
Natalija Antunović Budimir
Read More
Odličan webinar. Zanimljivo, primjenjivo u svakodnevnom životu i na poslu. Predavačica zanimljiva, daje primjere iz života, želi prenijeti što više znanja a ne samo odraditi satnicu...Svaka preporuka.
Zvjezdana V.
Read More
Radionica je bila edukativna i smatram da je korisna i u profesionalnom i privatnom životu. Preporučujem je svima.
Željana Duplančić
Željana Duplančić
Read More
Toliko sam sretna sto smo se u protekloj godini moj partner i ja odlučili na bračne terapije s Gordanom. Ona je jedna divna i stručna osoba koja nam je uvelike pomogla da smirenije pristupamo problemima i raznim životnim situacijama, i pokazala nam je kako da se nosimo sa svojim traumama. Zahvalna sam joj jer mi je ukazala kakvog divnog partnera imam pored sebe ali i ukazala na moje osobne vrijednosti. Bračni/partnerski oblik terapije je nesto najbolje što smo mi poklonili našoj obitelji i sretna sam što Gordanu imamo pored sebe u tom procesu rasta. Definitivno je ovo jedan divan oblik zajedno provedenog vremena i uvijek me oduševi u koliko boljem pravcu naš odnos ide.
Tatjana K. Janković
Tatjana K. Janković
Read More
Toplo preporučujem Centar Sreća ukoliko se želite educirati, nasmijati i opustiti
Lucija P.
Read More
Izvrsna edukacija! Sve je jako lijepo prezentirano uz puno primjera iz prakse koji se mogu primjenjivati. Definitivno preporučam Gordanine edukacije 🙂
Lara Jaković
Lara Jaković
Read More
Odličan seminar. Predavačica Gordana Galetić je bila izvrsna - autentična, ugodna, pripremljena i pružila je odličan omjer teorije, konkretnih primjera i savjeta te praktičnog dijela u kojem smo mogli aktivno sudjelovati. Vrijeme je proteklo u izuzetno ugodnom okruženju te bih svima preporučila!
Previous
Next

Ostale recenzije mojih edukacija, psihoterapije i savjetovanja, njih preko 80, možete potražiti na:

Mogli bi te zanimati i ovi programi: