UNESI ČAROLIJU U SVOJ ODNOS

Video program za parove

Želiš kvalitetno vrijeme samo za vas dvoje? Ili (još) bolji odnos? Dobro bi ti došao nezaboravan i drugačiji „date“? Nešto u čemu ćeš više uživati s partnerom/-com nego da odete u kino, na cugu, šetnju? Ili ti ponekad ti nedostaje osjećaj dublje povezanosti i intimnosti? U svakodnevnici života i obvezama mnogi parovi se udalje i fali nam one povezanosti i bliskosti kakvu smo imali ili kakvu priželjkujemo. Video tečaj „UNESI ČAROLIJU U SVOJ ODNOS“ ti napokon daje mogućnost i konkretan način kako da to ostvariš. Kroz video radionice dobivaš i vježbe koje omogućavaju (još) kvalitetniju komunikaciju i da naučite osnove za rješavanja razlika i sukoba. Učite dokazano učinkoviti način komunikacije koji Ti daje onaj osjećaj da Te partner/-ica vidi, čuje i razumije. Ona dirnutost i duboka povezanost kada osjetim da me osjetiš. 

Da sam uvažen/-a, da sam bitna, važan. Radionice su osmišljene tako da su za oba partnera podržavajuće, neovisno o vašim različitostima ili sličnostima. Bez kritiziranja, optuživanja i bez bilo kojih drugih neugodnih postupaka. Cilj radionica Video programa „Unesi čaroliju u svoj odnos“ je da podrže vas kao par i svakoga od vas dvoje te unesu više predivne ljubavi i bliskosti u vaš odnos. Želim Ti omogućiti da otkriješ kako možeš svakodnevno unijeti čaroliju u svoj partnerski odnos i zaputiš se na drugačije, čarobno putovanje partnerstva. 

GDJE i KADA možete sudjelovati na video radionici „Unesi čaroliju u svoj odnos“: 

✓ U privatnosti vašeg doma 

✓ U vrijeme kada vam odgovara 

✓ Koliko god puta želite možete pogledati snimku 

✓ Ovaj set vježbi ili pojedinu vježbu možete primjenjivati svaki put ponovo jer je svaki put drugačije ovisno o vašim trenutnim okolnostima života 

✓ Pristup snimkama traje 6 mjeseci 

✓ Vodstvo iskusne edukatorice i certificirane terapeutkinje za partnerske odnose, putem uputa na videu, omogućava vam da za iste novce (iznos koji ste već platili prilikom kupnje tečaja „Unesi čaroliju u svoj odnos“) ponavljate i imate stalno iznova priliku za osobni razvoj i ulaganje u vaš odnos bez brojnih odlazaka na partnersku terapiju. 

KAKO sudjelovati na video radionici „Unesi čaroliju u svoj odnos“: 

 • Video tečaj čine unaprijed snimljene radionice 
 • U vrijeme koje vam odgovara, uključite video snimku i slušajući upute edukatorice za bark/partnerstvo zajedno provodite zanimljive, tople i poticajne vježbe 
 • Prethodno si možete stvoriti okruženje i atmosferu kakvu želite, primjerice: upalite svijeće, pustite laganu glazbu,…ovisno što volite. Možete i isprobati različite stvari te otkriti što sve volite. 
 • Prvo pogledajte ili poslušajte uvodnu snimku, zatim poslušajte upute za prvu vježbu. Nakon toga napravite vježbu i pri tome se pažljivo pridržavajte svih uputa. Poslije toga možete odmah krenuti sa drugom vježbom ili možete nastaviti neki drugi dan. Na taj način prođite sve vježbe ovisno o tome koliko dugo vam odgovara imati date. Uživajte <3 

ZA KOGA JE video program za parove: 

 • Video tečaj „Unesi čaroliju u svoj odnos“ je prilika za svaki par: i onaj koji ima dobar odnos i onaj kojem se odnos narušio. 
 • Neovisno o tome koliko ste dugo ili kratko zajedno i imate li djecu ili ne. 

Napomena: Ovo su snimke vježbi/uputa, ovo nije psihoterapija niti rad s prisutnim stručnjakom. 

Ukoliko je došlo do preljuba ili ste se iz nekih razloga već odlučili na razvod i odnos vam je toliko narušen, možete kupiti ovaj tečaj a preporučam da se tada ipak obratite za dolaske na partnersku psihoterapiju. Posebice ukoliko imate djecu. Kada su u pitanju obitelji s djecom, redovito u radu s klijentima kao psihoterapeutkinja, vidim koliko odnos između partnera utječe na djecu. Čak i odnos koji nije ozbiljno narušen nego je ispunjen povremenim svađama. U tom slučaju je preporuka da si svakako priuštite ili ovaj tečaj ili eventualno partnersku terapiju. 

CIJENA video programa za parove 

 • Ovaj unaprijed snimljeni edukacijski program sadrži niz vježbi i uputa za vašu primjenu kao para u privatnosti vašeg doma 
 • Cilj je omogućiti da u privatnosti svog doma, na stručne i provjerene načine te uz povoljniju cijenu od nekoliko satova partnerske psihoterapije:
  razvijate bliskost i povezanost ili ponovno povezivanje; učite komunikacijske vještine koje spriječavaju konflikte i omogućavaju mirno i suosjećajno rješavanje sukoba; umjesto da energiju trošite na sukobljavanje i borbu za moć, energija ide u ugodu, strast, razumijevanje i sreću u odnosu te postižete da (još više) uživate u svom odnosu! 
 • Cijena iznosi 349,00€ za 6 mjeseci pristupa i ulaganja u vaš odnos. 

Voditeljica:

mag.paed.soc. Gordana Galetić, edukatorica za brak i roditeljstvo, bračna terapeutkinja – certificirana psihoterapeutkinja Imago terapije odnosa i multimodalna psihoterapeutkinja s europskim certifikatom. Radi u struci preko 25 godina, autorica je 3 knjige te stručna autorica programa Ljubav u pokretu koji je prihvaćen od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja. Stručno je osmislila i niz drugih u Hrvatskoj i inozemstvu prepoznatih i uspješnih programa. Pozivana je na kongrese, a gostovala je u brojnim TV i radio emisijama, novinama i časopisima. Majka sam i supruga i dobro poznajem izazove i ljepote partnerskog odnosa. Upravo izazovi na koje smo moj partner i ja naišli te spoznaje koje su se u meni dogodile, potakli su me da se dodatno specijaliziram za partnersku i bračnu psihoterapeutkinju. Kroz suprugov i moj svjesni rad na našem odnosu otvorilo se drugačije partnersko „putovanje“, sa puno više razumijevanja, nježnosti i čarolije dublje povezanosti. Čarobno putovanje koje se otvorilo u našem radu na odnosu kroz ovakve radionice, potaklo me je da to podijelim i sa drugim parovima. 

Želim ovako dati svoj doprinos da zajedno gradimo sretniji i strašću ispunjen život, zadovoljne ljude, sretne odnose i sretne obitelji. 

 

Gordana Galetić
Natalija A.
Read More
Odlična edukacija. Zanimljivo, primjenjivo u svakodnevnom životu! Predavačica je zanimljiva, daje primjere iz svog života, želi prenijeti što više znanja a ne samo satnicu... Svaka preporuka. 🙂
Teo Fras
Read More
Gda. Gordana, ne samo da je stručna, već je i izuzetno prijateljski nastrojena. Njezina toplina i otvorenost stvaraju okruženje u kojem se osjećamo podržano i prihvaćeno, da smo partnerica i ja u sebi mogli probuditi čak i najdalje emocije. Njezini savjeti su ne samo korisni, već i primjenjivi u svakodnevnom životu. Njezina sposobnost povezivanja na emocionalnoj razini doprinijela je stvaranju jako pozitivnog iskustva u radu na našem odnosu. Velika preporuka svima! I hvala Vam Gordana.
Vlasta F.
Read More
Moje preporuke!!! Stručnost i kvaliteta. Ugodno. Znanje i iskustvo. Savjeti. Smijeh. Toplina. Uživala sam na seminaru, najbolji ste!
Željana Duplančić
Read More
Toliko sam sretna sto smo se u protekloj godini moj partner i ja odlučili na bračne terapije s Gordanom. Ona je jedna divna i stručna osoba koja nam je uvelike pomogla da smirenije pristupamo problemima i raznim životnim situacijama, i pokazala nam je kako da se nosimo sa svojim traumama. Zahvalna sam joj jer mi je ukazala kakvog divnog partnera imam pored sebe ali i ukazala na moje osobne vrijednosti. Bračni/partnerski oblik terapije je nesto najbolje što smo mi poklonili našoj obitelji i sretna sam što Gordanu imamo pored sebe u tom procesu rasta. Definitivno je ovo jedan divan oblik zajedno provedenog vremena i uvijek me oduševi u koliko boljem pravcu naš odnos ide.
Vesna G.
Read More
Edukacija je bila jako zanimljiva i korisna. Primjenjiva! Veselim se novim temama.
Sanja i Tonko
Read More
Krenuli smo u rad na odnosu kada smo shvatili koliko je teško u nekim trenucima prebroditi životne situacije koje izgledaju neizlazne. Jako nam je Gordana u tome pomogla. Usmjerava nas u poboljšanju međusobne komunikacije. Toplo preporučamo svima.
Zvjezdana V.
Read More
Radionica je bila edukativna i smatram da je korisna i u profesionalnom i privatnom životu. Preporučujem je svima.
Lucija P.
Read More
Izvrsna edukacija! Sve je jako lijepo prezentirano uz puno primjera iz prakse koji se mogu primjenjivati. Definitivno preporučam Gordanine edukacije 🙂
Previous
Next
Ostale recenzije, njih preko 80, možete potražiti na: