Razvojno poticanje igre za djecu od 2 mjeseca do 3/4 godine

Snimka webinara uključuje:

  • Predavanje i radionice webinara Razvojno poticajne igre
  • Obuhvaća mnoštvo zabavnih igara, vježbi i tehnika rada koje ciljano podržavaju djetetov sretan i zdrav razvoj
  • Namijenjene su primarno maloj djeci ili kako to kažemo jasličkom uzrastu (djeca do 3 godine) ali se neke razvono poticajne igre mogu koristiti i za stariju djecu predškolskog uzrasta.

Ove igre se mogu povoditi i s roditeljem kod kuće, ili na različitim radionicama za djecu – nije nužno da dijete ide u vrtić.

 

  • Ovaj video seminar, odnosno snimka webinara, je predviđena primarno za roditelje i odgojitelje/druge stručnjake s manje radnog iskustva, a mogu ju koristiti i svi koji rade s djecom uzrasta od 2 mjeseca do najmanje 3 godine.
Naglasak ove snimke radionice su igre za poticanje senzorne integracije važne za razvoj svakog djeteta te lakšeg i ljepšeg dana u jasličkoj skupini i kod kuće, uz istovremeno podržavanje i poticanje kognitivnog, motoričkog i emocionalnog razvoja djeteta kroz igru.

  • Senzorne bočice, čudesne loptice, iznenađenja i veselja…sve je to put do dječje radosti, ali i senzorne integracije važne za razvoj svakog djeteta te lakšeg i ljepšeg dana u jasličkoj skupini i kod kuće, uz istovremeno podržavanje i poticanje kognitivnog, motoričkog i emocionalnog razvoja djeteta kroz igru.
  • Snimka Vas aktivno vodi kroz sve segmente gotovo kao i da ste na samom online seminaru uživo.
  • Kako bi osigurali buduću laku primjenjivost na ovoj radionici naučenih igara, koristimo većinom materijale koji ne zahtjevaju velika ulaganja, a neki su i besplatni!
Materijali uz snimku webinara:
  • Tekstualni sažetak snimke
  • Preporučena literature.
Cijena:
  • unaprijed snimljenog webinara Razvojno poticajne igre: 47,65 eur  (350,00 kn)

Edukatorica:

Gordana Galetić, mag.soc.paed. i multimodal psihoterapeutkinja, savjetnica je za roditelje i stručnjake i certificirana psihoterapeutkinja iz Imago terapije odnosa.  Pozivana je edukatorica od strane brojnih vrtića i škola te pozivana predavačica na državne stručne skupove organizirane od strane Agencije za odgoj i obrazovanje,  Ministarstva znanosti i obrazovanja te privatnih organizatora.
Predano djeluje na unapređenju odnosa između odraslih i djece, između bračnih partnera te drugih odnosa. Autorica je više, u zemlji i inozemstvu priznatih, programa za djecu i vrtićkog i školskog uzrasta, a već više od 20 godina je edukatorica za roditelje i stručnjake koji rade s djecom.

Pristup i način rada dijelom možete upoznati kroz besplatne edukacije i objave na:

Gordana Galetić
Što klijenti kažu o mom radu