Dogovorite termin za rad s djecom i mladima

Kroz socio-pedagoški rad s djecom i dodatnom edukacijom Terapije igrom: vještine i intervencije u radu s djecom, težim unijeti raznolikost i kreativnost u svome području djelovanja.

U radu s djecom koristim kreativne načine izražavanja i materijale poput gline, šljokica, igračaka, pijeska kako bi način osobnog razvoja bio što bliži dječjoj prirodi. Na taj način djeca kroz ciljano vođeni proces koji izgleda kao igra, mogu doživjeti važne i velike razvojne poticaje, podršku i ciljane promjene. Rad s djecom na ovaj kreativan način je iznimno inspirativan i pruža mi zadovoljstvo vidjeti kako se svako dijete razvija na svoj jedinstven način uz podršku koju pružam.

Termin i dužinu trajanja terapije prvo dogovorite s terapeutkinjom, a zatim ga platite. Na prvi termin roditelji dolaze bez djeteta kako bismo se upoznali i napravili prvi razgovor prije nego se zajedno odlučimo za rad s djetetom; taj termin traje 45min.

Trajanje terapije: 30 – 45 min

45.00 (339.05 kn) 60.00 (452.07 kn)

Osnovna cijena
Dodatne opcije
Ukupno

Opširnije:

Moje područje rada obuhvaća socio-pedagoški rad s djecom, a dodatno sam se educirala u području Terapije igrom: vještine i intervencije u radu s djecom.

U radu s djecom težim unijeti raznolikost i kreativnost koristeći različite načine izražavanja i različite materijale poput gline, šljokica, igračaka i pijeska. Ova raznovrsnost omogućuje djeci da se izraze na način koji je što bliži njihovoj prirodnoj igri i izražavanju. Kroz ciljano vođeni proces koji djeci izgleda kao igra, pružam im važne i značajne poticaje za osobni razvoj, podršku i ciljane promjene.

Ova inovativna metoda omogućuje djeci da se kroz igru suoče s izazovima i razviju svoje emocionalne i kognitivne sposobnosti. Rad s raznim materijalima pomaže im da prepoznaju svoje osjećaje, izraze ih na zdrav način i razvijaju kreativnost. Na ovaj način potičemo njihov cjelokupan razvoj na način koji je zabavan i poticajan za njih.

Kako bi osigurali što bolje razumijevanje i zajednički pristup u radu s djetetom, prvi susret roditelji obavljaju bez prisutnosti djeteta. Ovaj susret nam pruža priliku da se međusobno upoznamo i razgovaramo o važnim aspektima prije nego što odlučimo o daljnjem tijeku tretmana za vaše dijete. Na kraju ovog inicijalnog sastanka, zajedno donosimo odluku o tome da li je potrebno da dijete krene na tretman kod mene, a po potrebi dogovaramo nastavak naše suradnje. Vaše povjerenje i važnost dobrobiti djeteta uvijek su u fokusu mojeg rada.

 
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu