PRIRUČNIK RAZVOJNIH IGARA I KREATIVNIH AKTIVNOSTI ZA DJECU „SRETNO DJETINJSTVO“
Zabavne igre i aktivnosti za poticanje razvoja djece od 1 do 16 godina

Priručnik „Sretno djetinjstvo“ za roditelje, odgojitelje i učitelje sadrži skoro 50 razvojnih igara i kreativnih aktivnosti za djecu. Veći dio priručnika namijenjen je djeci uzrasta od 1 do 5 godina, ali dio aktivnosti se odnosi i na stariju dobnu skupinu odnosno djecu do 16 godina. Opisane igre i aktivnosti su jednostavne i zabavne.  Mnoge se mogu provesti u dinamičkoj i zabavnoj igri roditelja i djeteta, a dodatno potiču psihomotorički, kognitivni, društveni i jezični razvoj.

Raduje nas povratna informacija da priručnik uz roditelje također koriste odgojitelji i učitelji!

Sadržaj priručnika razvojnih igara za djecu „Sretno djetinjstvo“

Sadržaj priručnika „Sretno djetinjstvo“ grupiran je po kategorijama na koje su glavne aktivnosti usmjerene. Uz poticajni razvoj mozga, glavni cilj priručnika je stvaranje početnih znanja na mnogim poljima kao i usavršavanje motoričkih i govornih vještina.

Kao znak zahvale za dosadašnju podršku sve kupce priručnika „Sretno djetinjstvo“  darujemo posebnim priručnikom o roditeljstvu i odgoju kojeg ćete pronaći u uvodnom dijelu. Dodatni priručnik obuhvaća važne teme poput pitanja kako izbjeći najčešće pogreške u odgoju, kako usmjeriti emocije na bitne stvari i još mnoge druge nedoumice odgojnog procesa.

Priručnik šaljemo u digitalnom pdf obliku.

Zavirite u sadržaj priručnika „Sretno djetinjstvo“ i upoznajte se s primjerom jedne kreativne aktivnosti za mlađu i jedne za djecu starije dobi.

Kupnjom priručnika „Sretno djetinjstvo“ ostvarujete pravo na ekskluzivno članstvo facebook grupe „Sretno djetinjstvo“ u kojoj možete razmjenjivati iskustva s drugim roditeljima i odgojiteljima, dijeliti fotografije svojih kreativnih aktivnosti s djecom, pitati za savjet i prvi dobiti informacije o novim igrama i aktivnostima, edukacijama, popustima i još mnogo toga!

Za naša najdragocjenija bića na svijetu!

 

Cijena priručnika „Sretno djetinjstvo“:

Kako bi cijena bila pristupačnija što većem broju korisnika te u želji da izbjegnete dodatne troškove tiska i slanja poštom, omogućavamo Vam kupnju priručnika u digitalnoj PDF verziji  za cijenu od SAMO 15,92 eura.

Tko su autori korisnog priručnika razvojnih aktivnosti za djecu?

Stručna urednica i glavna autorica Priručnika „Sretno djetinjstvo“: 

Gordana Galetić, magistra socijalne pedagogije, psihoterapeutkinja, bračna savjetnica i edukatorica. Uz ovu knjigu, također je urednica i koautorica knjige za roditelje “Naša poticajna obitelj” te Priručnika za stručnjake koji rade s djecom i mladima “Ljubav u pokretu”. Nakon višegodišnjeg rada s djecom postaje autorica niza priznatih programa za razvoj djece i roditeljstvo, edukatorica za stručnjake u radu s djecom i edukatorica za roditelje.  Dio sadržaja napisala je psihologinja Yvette Kalaba

 

Pristup i način rada dijelom možete upoznati kroz besplatne edukacije i objave na: